Köpsvillkor

Köpvillkor för MontessoriKidz

1. Introduktion

Dessa köpvillkor gäller för köp av produkter från MontessoriKidz via vår webbplats www.montessorikidz.se. Genom att göra en beställning godkänner du dessa villkor.

2. Företagsinformation

MontessoriKidz är ett norskt företag med följande kontaktinformation:

3. Beställning

Alla priser på vår webbplats är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. När du har lagt en beställning kommer du att få en bekräftelse via e-post. Detta e-postmeddelande är en bekräftelse på att vi har mottagit din beställning och utgör ett bindande avtal.

4. Betalning

Vi accepterar följande betalningsmetoder:

  • Kreditkort (Visa, MasterCard)
  • PayPal
  • Klarna

Betalningen debiteras ditt konto när beställningen bekräftas.

5. Leverans

Vi levererar till hela Europa, inklusive Sverige. Leveranstiden varierar beroende på din plats och tillgängligheten av produkterna. Normalt är leveranstiden 2-5 arbetsdagar.

6. Retur och Ångerrätt

Som konsument har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Varan måste returneras i originalförpackning och i samma skick som du mottog den. För att utöva ångerrätten, kontakta oss via e-post på [post@montessorikidz.se].

7. Reklamationer

Om du mottar en skadad eller felaktig produkt, vänligen kontakta oss omedelbart på med ditt ordernummer och en beskrivning av problemet. Vi kommer att behandla din reklamation så snart som möjligt.

8. Sekretesspolicy

Vi värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

9. Kundtjänst

Om du har några frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst.

10. Ändringar av Villkor

MontessoriKidz förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa köpvillkor. De villkor som gäller för din beställning är de som var publicerade på vår webbplats vid tidpunkten för din beställning.