Om MontessoriKidz

MontessoriKidz är ett pedagogiskt företag som erbjuder ett brett utbud av pedagogiska klätterställningar, kökshjälpare, kreativa leksaker, spel och material inspirerade av Montessori-metoden. Vårt mål är att ge barn och föräldrar de rätta verktygen som behövs för att stimulera nyfikenhet, självreglerat lärande och kreativitet hos barnen.

Vi tror på att lärande ska vara roligt och meningsfullt, och därför erbjuder vi produkter som är utformade för att ge barnen en positiv och givande lärandeupplevelse. Vårt fokus är att stödja barnens naturliga utveckling och tillväxt genom att erbjuda ett urval av produkter som stödjer de fysiska, intellektuella och sociala aspekterna av lärande.

Hos MontessoriKidz tror vi på att varje barn är unikt och erbjuder därför produkter som är anpassade till varje barns lärstil och utveckling. Vi har ett dedikerat och erfaret team av norska pedagoger som arbetar för att välja ut och erbjuda produkter av hög kvalitet som är utformade för att främja barnens kreativitet och lärande. Vi ser fram emot att vara en del av din och ditt barns läranderesa.

Vi är ett norskt företag och vi levererar till hela Europa.